Besteed €39,99 om gratis verzending te krijgen

Maître Délice Bagheera Cheesecake

Maître Délice Bagheera Cheesecake

  • 4-6 personen

  • 30 minuten

Ingrediënten:

Voor de bodem:

  • 200 gr Bastogne koekjes (verkruimeld)
  • 100 gr Boter (gesmolten)
  • 1 snufje zout

Voor de Vulling:


Bereidingswijze

Bodem maken:

  • Verwarm de oven voor op 170°C (boven- en onderwarmte).
  • Meng de koekkruimels, gesmolten boter en zout in een kom.
  • Druk het mengsel stevig aan in een ingevette springvorm (24 cm).
  • Bak 10 minuten voor en laat iets afkoelen.

Vulling maken:

  • Klop de roomkaas en suiker romig.
  • Voeg één voor één de eieren toe en klop goed door.
  • Meng er de zure room, vanille, maïzena en 1-2 el Maître Délice Bagheera  doorheen. Begin met 1 eetlepel en proef eventueel op intensiteit.
  • Giet de vulling op de afgekoelde bodem.

Bakken:

  • Zet de springvorm in een grotere ovenschaal met heet water (au bain-marie).
  • Bak de cheesecake ongeveer 55-65 minuten. De rand moet stevig zijn, het midden nog licht wiebelig.
  • Laat volledig afkoelen en zet daarna minstens 4 uur (liefst een nacht) in de koelkast.

Voor de echte daredevils:
swirl een beetje extra hot sauce op de bovenlaag na het afkoelen.

0 berichten

Een reactie achterlaten

Let op, berichten moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden

Maître Délice Bagheera Cheesecake