Ontdek de nieuwste hotsauces uit de hele wereld bij Scovello.nl

Besteed €65,00 om gratis verzending te krijgen

Pittige Ribeye Bites met Mastari Chula Hotsauce en honing

Pittige Ribeye Bites met Mastari Chula Hotsauce en honing

  • 1 portie

  • 20 minuten

  • Noten vrij

Ingredienten:

  • 1 kg ribeye, in blokjes gesneden
  • 3 el Mastari Chula Hotsauce
  • 2 el lichtbruine basterdsuiker
  • 2 el honing
  • 3 el sojasaus
  • 1 el worcestershiresaus
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 el olie
  • 1 el boter
  • 250 g champignons, in plakjes gesneden

EXTRA KICK:

Wil je nog meer smaak?
Voeg aan het eind een scheutje extra Mastari Chula Hotsauce toe voor een pittige finishing touch!

Pittige Ribeye Bites met Gekarameliseerde Champignons
Is een smaakvolle combinatie van mals gemarineerd rundvlees en sappige champignons, perfect gekaramelliseerd in boter.
De Mastari Chula Hotsauce voegt een heerlijke pittige kick toe, terwijl honing en basterdsuiker zorgen voor een subtiele zoete balans.
Ideaal als hoofdgerecht met knapperige aardappeltjes of als hartige snack voor liefhebbers van intense smaken!

 

Bereidingswijze

  • Snij de Ribeye in blokjes van ongeveer 2x2cm
  • Neem een ruime kom en meng daarin de Mastari Chula Hotsauce, honing, basterdsuiker, sojasaus, worcestershiresaus en de gehakte knoflook. Roer goed door, zodat alle smaken mooi samenkomen. 
  • Voeg de blokjes ribeye toe en schep ze goed om, zodat elk stukje bedekt is met de marinade.
    Dek af en laat minimaal 2 tot 4 uur marineren in de koelkast. Dit zorgt voor extra mals en smaakvol vlees.
  • Verhit een grote pan op middelhoog vuur en voeg de olie en een klontje boter toe. Bak het vlees in porties (niet alles tegelijk, zodat het mooi kan karamelliseren) tot de stukjes een diepe, goudbruine korst hebben. Haal uit de pan en zet even opzij.
  • Smelt opnieuw een beetje boter in de pan en voeg de champignons toe. Bak ze tot ze goudbruin en lekker sappig zijn.
  • Schep de ribeye bites terug in de pan, roer kort door en serveer direct. Lekker met krokante aardappeltjes of een frisse salade.

0 berichten

Een reactie achterlaten

Let op, berichten moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden

Pittige Ribeye Bites met Mastari Chula Hotsauce en honing